Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

A 610-es főúton, a 7-es km-nél, Kaposvár belterületén ráfutásos baleset történt. Az Árpád utcai szakaszon rendőri forgalomirányítás mellett halad a forgalom.

***

Az M1-es autópályán újabb terelést építettek ki Tatabánya térségében. Az 54-es és a 64-es km között, mindkét oldalon sávelhúzással vezetik a forgalmat. A Tatabánya-Centrum csomópontot is lezárták, ezért a Győr felől érkezők csak egy csomóponttal később, a Tatabánya-Óváros csomópontnál tudják elhagyni a pályát, és ugyanitt tudnak felhajtani is.

***

A járvánnyal kapcsolatos hatósági intézkedésekről, egyéb hiteles és naprakész információkról a magyar kormány által üzemeltetett https://koronavirus.gov.hu/ oldalon talál információkat.

A járvánnyal kapcsolatos hatósági intézkedésekről, egyéb hiteles és naprakész információkról a magyar kormány által üzemeltetett https://koronavirus.gov.hu/ oldalon talál információkat.

A koronavírus-járvánnyal összefüggésben elrendelt határellenőrzésekkel, illetve határátkelő lezárásokkal kapcsolatos legfrissebb információkért kérjük, hogy a rendőrség hivatalos oldalát keressék fel az alábbi hivatkozásokon:

http://www.police.hu/

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo

A kamionstop hétvégi feloldásával kapcsolatban aktuális információkat az ITM honlapján talál:

https://www.kormany.hu/hu/innovacios-es-technologiai-miniszterium/kozlekedespolitikaert-felelos-allamtitkar/hirek

A környező országokban a járvánnyal kapcsolatban elrendelt korlátozásokról, egyéb utazási tanácsokkal kapcsolatban kérjük, hogy a Konzuli Szolgálat hivatalos oldaláról tájékozódjon az alábbi hivatkozásra kattintva.

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok

Áruszállítással kapcsolatos további hasznos információkért a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének és a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestületének honlapját keresse fel:

https://www.mkfe.hu/hu/mediamenu/hirek/k%C3%BClf%C3%B6ldi-h%C3%ADrek/10286-koronavirus-eszak-olaszorszagban.html

https://nit.hu/index.php/hirek/uj-koronavirus-informaciok

Vissza a hírekhez