Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

Az M1-es autópályán, a 100-as és a 66-os km-ek között mozgóterelés mellett a burkolatot javítják. Az aktuális munkaterületnél a belső sávot lezárják. Torlódásra készüljenek!

A 8-as főúton, Csór mellett, a 20-as km-nél  a Székesfehérvár felé vezető oldalon a pályazárat követően egy sávon megindult a forgalom.

A 86-os főúton, a 63-as km-nél, Egyházasrádóc térségében egy teherautó árokba hajtott. A fél útpályát lezárták.

* * *

A 24-es főúton Gyöngyös kivezető szakaszán, az 1-es km közelében a korábbi heves esőzések nyomán jelentősen megrongálódott a burkolat. A javítási munka miatt várhatóan 08.05-én estig a fél útpályát lezárták.

Fejér megyében, az Előszállás és Nagykarácsony közötti összekötőúton, a 4-es km-nél lévő hidat felújítják. A hidat lezárták, a forgalmat a 61-es főút - Előszállás - Daruszentmiklós - Mezőfalva - Nagykarácsony útvonalra terelik. A terelőutat sárga táblákkal jelzik!

* * *

A korábbi esőzések és vízkárok miatt továbbra is érvényben vannak a forgalomkorlátozások!

Somogy megyében:
A 68-as főutat Nagyatád és Böhönye között több helyen is lezárták.
Nagyatád elkerülő szakaszát, a 35-ös és a 39-es km között lezárták, a forgalmat a városon keresztül terelik.
Segesd és Böhönye között szintén lezárták a főutat az 52-es km-től az 55-ös km-ig. A járművekkel a környező mellékutakon lehet kerülőutat tenni.
Segesdnél, a 49-es az 50-es km között a fél útpályát tartják még zárva. A forgalmat jelzőlámpa irányítja.
A 6801-es jelű Barcs és Berzence közötti összekötőúton, Babócsa településen a 13-as km közelében lezárták a Rinya-patak hídját, a vízátfolyások okozta károk felmérése miatt. Babócsára csak Nagyatád felől lehet bejutni, a 68-as főút irányából nem.
A 6805-ös jelű Marcali és Galambok összekötő úton, Somogysimonyi határában a Zalakomár felé vezető utat a 25-ös km-nél vízátfolyás miatt lezárták. Kerülni Csákány település felé lehet.

Zala megyében:
A 6817-es jelű Nemesdéd és Miháld közötti mellékúton, Pat település a 7-es km-nél már félpályás lezárás mellett megközelíthető!
A 6832-es jelű Galambok és Bagola közötti összekötőúton, Zalaszentjakabon a 3-as km-nél továbbra is teljes lezárás van érvényben, mert a víz elmosta a Malomárok hídját. Ezért onnan Miháld település nem érhető el.

Vissza a hírekhez