Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

Megélénkült a forgalom az M7-es autópályán a Balaton irányába. Az M1-es autópálya elválásától Tárnokig araszolnak a járművek.  A menetidő növekedés 30-35 perc is lehet. Különleges körülmény ma a köd, amellyel eddig nem kellett számolni, most viszont helyenként 150 m alá is lecsökkenhet a látótávolság, ezért vezessenek figyelmesen és tartsanak nagyobb követési távolságot!

Nagyon sokat tartanak kelet felé az M3-as autópályán. Budapest határa és Gödöllő között, majd Bag térségében szakaszos torlódás tapasztalható, Hatvanig számítsanak lassulásokra és ráadásul helyenként sűrű ködre. A Gödöllői dombság területén a belátható út hossza 150-200 m közé csökken.  
Az M31-esen, - az M3-as autópályára Hatvan felé - tartók is hosszú sorban araszolnak a külső sávon, mert a telített M3-as autópályára nehéz felhajtani.

Az 51-es főúton, a 140-es km-nél, a Sükösd és Dusnok közötti szakaszon egy személyautó elgázolt két motorost. A főutat lezárták, a személyautókat egy közeli földútra terelik, a tehergépjárművek a Nemesnádudvar-Hajós-Miske útvonalon kerülhetnek.

Az 58-as főúton, a csarnótai elágazás közelében, a 21-es km-nél egy elakadt traktor akadályozza a forgalmat. Vezessenek óvatosan!
                                                                 

* * *

Az M5-ös autópályán a Röszke felé vezető oldalon, a 85-ös km-nél a Kecskemét-nyugat csomópontban a lassítósávot és a kihajtóágat lezárták, ezért nem lehet lehajtani az 52-es főút irányába. Kerülni a következő Kecskemét-dél csomóponton keresztül, a főváros felé visszafordulva lehet!

A Tisza felső szakaszán Tiszadob és Tiszalúc között a pontonhíd és a komp is üzemel.

Árvízzel kapcsolatos hírek:
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében:
A Sajó áradása miatt a Muhi és Köröm közötti utat, Muhi közelében még zárva tartják, ott a komp sem közlekedik.
Kesznyéten és Sajóörös között szintén teljes útzárat vezettek be.

A Hernád áradása miatt a Sajólád és Bőcs közötti útszakaszon nem lehet közlekedni, ezért a forgalmat az Alsózsolca – Felsőzsolca- Gesztely- Hernádnémeti útvonalon terelik.

Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját:  http://www.police.hu

Vissza a hírekhez